Leg je uitvaartwensen vast

Online gratis uitvaartwensen vastleggen voor jezelf of jouw dierbare

Wensen vastleggen

Overzicht
Alle uitvaartwensen terug te lezen in één centraal overzicht

Ontzorgen
Familie heeft duidelijkheid door de vastgelegde uitvaartwensen

Rust
Geen onzekerheid meer tijdens het regelen van de uitvaart

Zekerheid
Het afscheid wordt volledig naar jouw wens ervaren

“Het afscheid van mijn man was volledig naar zijn wens. Ik heb veel rust ervaren tijden het organiseren van de uitvaart omdat ik de uitvaartwensen vooraf had vastgelegd. Zonder dit overzicht was het afscheid niet hetzelfde geweest”

★★★★★ Corry – (73) – Rotterdam

Het vastleggen van uitvaartwensen

Waarom moet jij uitvaartwensen vastleggen?

In de laatste fase van het leven zijn er een hoop zaken die vooraf geregeld moeten worden. Één van die zaken is het vastleggen van de uitvaartwensen. Het vooraf vastleggen van de wensen zorgt voor rust tijdens het organiseren van het afscheid. Nabestaanden hebben geen onzekerheid meer omdat zij precies weten wat jouw wensen zijn betreft het afscheid.

Wat zijn de voordelen van het wensen vastleggen?

Het vooraf vastleggen van de uitvaartwensen heeft verschillende voordelen. Nabestaande hebben tijdens het organiseren van de uitvaart geen onzekerheden meer over jouw uitvaartwensen. Ook is er geen zoektocht meer aanwezig naar het vinden van de uitvaartwensen omdat deze centraal in één overzicht zijn opgeslagen.

Waarom moet jij uitvaartwensen vastleggen bij Decidee?

Decidee is hèt platform omtrent de laatste fase van het leven. Onze uitvaartexperts zijn dagelijks bezig om het organiseren van het afscheid minder moeilijk te maken. Daarvoor hebben wij het mogelijk gemaakt om online jouw uitvaartwensen vast te leggen. Via Decidee zijn jouw wensen online veilig opgeslagen en makkelijk terug te vinden.

Ontvang een gratis komend overlijden gids

Vaak is er tijdens een komend overlijden niet duidelijk wat voor zaken er allemaal geregeld moeten worden. Om deze reden heeft Decidee een komend overlijden gids ontwikkeld. In de gids zijn verschillende stappenplannen te lezen die handig zijn tijdens het organiseren van het afscheid. Na het invullen van de online wenslijst ontvang je een gratis exemplaar.

Leg nu gratis jouw uitvaartwensen vast

12.547 mensen gingen jou voor

Wensen vastleggen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.