Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Amsterdam Anneloes met aandacht Amsterdam

Anneloes met aandacht

beoordelingen
Kinkerstraat 348, 1053GE Amsterdam
020-2443286

Over Anneloes met aandacht

Als jouw geliefde komt te overlijden, komt er in korte tijd ontzettend veel op je af. Anneloes begrijpt dat en wilt jullie dan ook graag ontzorgen. Anneloes helpt jullie met het organiseren van een uitvaart met aandacht voor hoe iemand was. Aandacht voor het leven, maar ook aandacht voor het afscheid en voor hoe nu verder. Anneloes Kokshoorn, is haar uitvaartonderneming ‘Anneloes met aandacht’ in 2018 gestart en is met haar 35 jaar jonger dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Dit ziet zij als haar kracht. Want zij staat nog midden in het leven, staat open voor vernieuwing en heeft een groot en creatief netwerk. Na jaren in verschillende functies te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, waarbij ze altijd het gevoel gehad: “dit is het toch niet helemaal”, heeft ze het besluit genomen een andere keuze te maken. Een keuze waar zij zelf gelukkig van wordt en waarbij zij kan doen waar ze goed in is; mensen bijstaan, luisteren, plannen en organiseren. 
In haar aanpak luistert Anneloes naar jullie en jullie wensen en geeft zij samen met jullie vorm aan het afscheid; waarbij voorop staat dat er geen bepaalde manier is waarop dingen moeten. Doen wat goed voelt en wat voor jullie belangrijk is. Afscheid nemen met de aandacht die iemand verdient. Bel Anneloes als je een begrafenisondernemer zoekt die je alle aandacht schenkt, die georganiseerd, betrouwbaar en persoonlijk is. Een uitvaartondernemer die invulling
geeft aan een passend afscheid en daarbij eerlijke en transparante prijzen hanteert. Een uitvaartondernemer die als zichzelf komt, en je op een informele en warme manier bijstaat. Anneloes werkt op een transparante manier, heeft geen vaste leveranciers en rekent alle prijzen één op één door. Het is goed om te weten dat je altijd bij Anneloes terecht kunt, ongeacht of en waar je verzekerd bent. Ook ben je van harte welkom om vrijblijvend een uitvaart voor te bespreken, om informatie in te winnen, of het gesprek te openen met je familie.

Mogelijkheden

Beoordelingen van Anneloes met aandacht