Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Zutphen Decidee

Uitvaart in Zutphen

 

Elke uitvaart in Zutphen is uniek, net als al haar inwoners. De stad fuseerde in 2005 met de gemeente Warnsveld tot één gemeente: Zutphen. In de Gelderse stad is een crematorium: De Omarming. Daarnaast zijn er ook vijf begraafplaatsen (Oosterbegraafplaats, Oude begraafplaats, Rooms-Katholieke begraafplaats, de Algemene begraafplaats en de Joodse begraafplaats).   

 

Hebt u al eens rustig de tijd genomen om uw uitvaartwensen met iemand te bespreken? Weet u bijvoorbeeld al of u gecremeerd of juist begraven wilt worden? Decidee helpt bij het selecteren van de uitvaartondernemer in Zutphen die past bij uw wensen en uw budget.

 

Regelen van een uitvaart in Zutphen

 

Bij het regelen van een uitvaart in Zutphen komen talloze financiële- en praktische keuzes op uw pad, daarnaast wordt u overspoeld door emoties. Een uitvaartverzorger kan u hierbij helpen. Zij bieden rust in deze moeilijke periode. Bij het regelen van een uitvaart zal u veel contact hebben met de uitvaartondernemer uit Zutphen, daarom is het belangrijk dat u op een lijn zit met de uitvaartverzorger. Decidee helpt u een weloverwogen keuze te maken zodat u met een gerust hart de uitvaart van uw geliefde kunt organiseren.

 

Vergelijk uitvaartondernemers in Zutphen

 

Wist u dat het tegenwoordig mogelijk is om een as uitstrooiing vanuit een vliegtuig te doen, of dat er speciale natuurbegraafplaatsen zijn voor mensen die graag buiten waren? Zo zijn er nog veel meer bijzondere uitvaartmogelijkheden tegenwoordig. Het is daarom belangrijk dat u zich goed informeert over de verschillende uitvaartondernemingen en wat zij allemaal aanbieden. Decidee helpt u daarbij. Wij geven duidelijkheid en transparantie over de prijs, aangeboden mogelijkheden en de kwaliteit daarvan. Op de persoonlijke profielpagina’s van de uitvaartverzorgers leert u over hun werkwijze en wat zij belangrijk vinden. Krijg direct inzicht in de kosten zonder te hoeven wachten op een offerte of maak een afspraak.  

 

Het maakt niet uit waar u woont: in het centrum, Warnsveld, de Enk, De Hoven, Scheperkamp, Ooyerhoek, Stokebrand of in Erne, Decidee vindt een uitvaartondernemer bij u in de buurt die écht bij uw wensen en binnen uw budget past.

 

Kosten van een uitvaart in Zutphen

 

De missie van Decidee is om de uitvaartbranche in Zutphen en heel Nederland transparant en overzichtelijk te maken. Duidelijkheid over kosten en mogelijkheden van alle aangesloten uitvaartondernemers, gemakkelijk te vergelijken in één overzicht.

 

Het is cruciaal dat u weet wat voor bedrag u te besteden hebt voordat u een uitvaart gaat regelen. Komt dit uit een uitvaartverzekering, is er geld gespaard of wordt het betaalt uit een erfenis? Dit zal u helpen bij het maken van passende keuzes omtrent de uitvaart.

 

Maar, een mooie waardige uitvaart in Zutphen hoeft zeker niet duur te zijn. U kunt namelijk al een crematie zonder aanwezigen regelen vanaf €1.250,- (de gemiddelde prijs in Nederland voor een technische crematie).

 

Opbouw van de kosten van een uitvaart in Zutphen

 

Een uitvaart bestaat uit een aantal delen. U betaalt altijd voor het cremeren of begraven zelf. De hoogte van deze kosten variëren per crematorium of begraafplaats. Begraven is ook duurder dan cremeren omdat daar een aantal extra vaste kosten gemaakt worden: het delven en klaarmaken van het graf, het plaatsen van een herdenkingsteken en de grafrechten. De looptijd van de grafrechten en de kosten daarvan verschillen per gemeente. Laat u hierover goed inlichten bij de begraafplaats in kwestie of gemeente. Tot slot is het aannametarief (een bedrag dat veel uitvaartondernemers rekenen voor het regelen van de uitvaart) ook onderdeel van de vaste kosten.

 

De overige kosten bepalen voor een deel de totaalprijs van een crematie of begrafenis. Doorgaans geldt: hoe exclusiever, hoe duurder de uitvaart zal zijn. Bijvoorbeeld het aantal rouwkaarten dat u wilt versturen of hoeveel genodigden er aanwezig zijn bij de ceremonie. Heeft u voorkeur voor een standaard kist of laat u er een op maat maken? Al deze beslissingen hebben invloed op de kosten.

 

Decidee in Zutphen

 

Op de website van Decidee zijn de mogelijkheden en tarieven van alle aangesloten uitvaartondernemingen die actief zijn in Zutphen inzichtelijk gemaakt. U kunt direct een aanvraag doen bij de uitvaartverzorger van uw keuze, of u kan hen telefonisch bereiken. Mocht u toch nog met vragen zijn blijven zitten, dan mag u altijd contact opnemen met onze experts, zij staan altijd voor u klaar!

Lees meer
Decidee Uitvaart Zutphen Decidee