Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Wassenaar Decidee

Uitvaart in Wassenaar

 

Net zoals geen mens hetzelfde is, geldt dit ook voor uitvaarten. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in Wassenaar bijna oneindig. Zo kunt u bij DELA Rhijnhof kiezen voor een grote ceremonie in een van hun aula’s. Of, als u een kleinere meer informele setting prefereert, bent u welkom in hun huiskamer. De prachtige omgeving in Wassenaar biedt ook opties om het leven van een dierbare in het bos te herdenken.

 

In Wassenaar zijn drie begraafplaatsen, zo kunt u begraven worden bij de Protestantse Begraafplaats, In Loco Pascuae of bij de (Joodse) begraafplaats Persijnhof. Al deze locaties bieden een mooie laatste rustplaats omringt door de natuur. Voor een crematie in Wassenaar kunt u terecht bij een van de tien crematoria in de regio.    

 

Regelen van een uitvaart in Wassenaar

 

Bij een uitvaart in Wassenaar moet u een veel praktische en financiële dingen regelen. Als iemand is overleden komt er in korte tijd veel op u af en moet u talloze beslissingen nemen. Hoe moeilijk het ook klinkt adviseren wij toch om de tijd te nemen en uw rust te bewaren. Een uitvaartondernemer kan u hierbij helpen. Als u te maken heeft met een naderend overlijden raden wij aan om de uitvaartwensen te bespreken met uw geliefden en vrienden. Wilt u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Hoe moet uw ceremonie eruitzien en hoe wilt u herinnerd worden? Deze informatie kan hen erg helpen bij het regelen van uw uitvaart in Wassenaar.

 

Als u uw wensen in kaart heeft gebracht kunt u op zoek gaan naar een uitvaartverzorger. Het is verstandig om hier ruim de tijd voor te nemen. Decidee helpt u op een gemakkelijke manier om verschillende uitvaartondernemers in Wassenaar te vergelijken en daarna de uitvaart te regelen. Krijg direct inzicht in de kosten zonder te wachten op een offerte. Ook plant u gemakkelijk een afspraak met de uitvaartondernemer die het beste bij u past.

 

Vergelijk uitvaartverzorgers Wassenaar

 

Niemand hoeft ver te reizen voor een uitvaart in Wassenaar. In iedere wijk is er wel een uitvaartverzorger actief, of u nou woont in Nieuw Wassenaar, Oud Wassenaar, De Kievit of in Kerkehout. Met Decidee vergelijkt u gemakkelijk verschillende uitvaartverzorgers in Wassenaar op basis van prijs, aangeboden diensten en de kwaliteit daarvan. Middels een persoonlijk profiel krijgt u inzicht in de werkwijze van de uitvaartondernemers zodat u de ondernemer kiest die het beste bij u past. Heeft u aanvullende wensen zoals dementievriendelijkheid, religie of milieuvriendelijkheid? Door de uitvaartondernemers in Wassenaar te vergelijken ziet u of zij dit aanbieden.

 

Kosten van een begrafenis of crematie in Wassenaar

 

Het transparant en overzichtelijk maken van de uitvaartmarkt in Wassenaar; dit is de missie van Decidee. Wij bieden zekerheid over de kosten van een begrafenis of crematie in Wassenaar en de daarbij aangeboden diensten in één overzicht. Voordat u een uitvaartondernemer kiest is het raadzaam om te kijken wat voor budget u ter beschikking heeft. Heeft u geld opzijgezet, een uitvaartverzekering of wordt het betaalt uit een erfenis? Onthoud dat een waardige uitvaart niet duur hoeft te zijn! Een crematie in Wassenaar kan al worden verzorgd vanaf €1.250,00 (dit geld voor een technische crematie zonder ceremonie en aanwezigheid van familie en vrienden).

 

Opbouw van de kosten van een uitvaart

 

De kosten van een uitvaart zijn opgebouwd uit een aantal vaste en variabele kosten. Bij een begrafenis betaalt u altijd voor de begrafenis zelf, grafrechten, het delven van een graf en het gedenkteken. Bij een crematie vallen deze kostenposten weg, daarom is een crematie ook vaak goedkoper dan een begrafenis. Ook rekenen veel uitvaartondernemers een aannametarief voor het begeleiden en regelen van een uitvaart. Dit valt ook onder de vaste kosten.

 

Overige kosten van een begrafenis of crematie

 

Buiten de bovengenoemde vaste lasten zijn er ook overige kosten. Hoe hoog deze zijn hangen volledig af van uw uitvaartwensen en de keuzes die u maakt. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een grote plechtigheid te houden in de aula van een crematorium, dan is dat natuurlijk duurder dan een kleinschalige herdenking bij u thuis. Ook is een uitgebreide borrel na de begrafenis of crematie bij café Rooie Cor een stuk prijziger dan een bescheiden koffietafel. In het algemeen geldt de vuistregel; hoe uitgebreider de uitvaart, hoe hoger de kosten van de uitvaart in Wassenaar.

 

Decidee in Wassenaar

 

 Op Decidee is de prijs van een crematie of begrafenis duidelijk gemaakt voor alle 31 uitvaartondernemers die in Wassenaar actief zijn. Via Decidee doet u gemakkelijk een aanvraag met de begrafenisondernemer die het beste bij u past. Ook vindt u handige tips voor het regelen van de perfecte uitvaart. Wist u bijvoorbeeld dat u niet verplicht bent om het dichtstbijzijnde crematorium te kiezen? Mocht u toch nog vragen hebben of ergens over twijfelen? Dan staan onze uitvaartexperts altijd voor u klaar. 

Lees meer
Decidee Uitvaart Wassenaar Decidee