Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Voorburg Decidee

Uitvaart in Voorburg


Elk mens is uniek, daarom is ook in Voorburg geen enkele uitvaart hetzelfde. Vanuit de geschiedenis zijn de inwoners vooral katholiek gezind. Door de instroom van inwoners met verschillende etnische achtergronden is nu drie op de tien inwoners van niet-Nederlandse afkomst. Dat zien we terug in het kleurenpallet van verschillende uitvaarten in Voorburg.


Voorburg heeft 3 begraafplaatsen. Begraafplaats Noorthey heeft een speciaal islamitisch deel waar met respect voor de rituelen en gewoonten van de Islam afscheid genomen kan worden. Begraafplaats Parkweg, een algemene begraafplaats, heeft veel historische bouwwerken.

Er is geen crematorium in Voorburg. Voor een crematie kunt u uitwijken naar de crematoria in Rijswijk, Den Haag of Zoetermeer.


Nadenken over uw eigen uitvaart en hoe die eruit moet komen te zien blijft moeilijk en belangrijk. Kiest u voor begraven of toch voor cremeren? Decidee helpt bij het kiezen van een uitvaartverzorger in Voorburg, passend bij uw wensen en budget.


Regelen van een uitvaart in Voorburg

 

Hoe een uitvaart ook gepland wordt, vaststaat dat er veel komt kijken bij het regelen van een uitvaart in Voorburg. In Voorburg zijn bijna 40 uitvaartverzorgers actief. Zij kunnen u helpen bij het regelen van een uitvaart. Behalve een verschil in tarieven en diensten bestaat er ook een verschil in de kwaliteit van de aangeboden diensten. Decidee helpt u om de aangesloten uitvaartondernemers in Voorburg met elkaar te vergelijken. U krijgt direct inzicht in de kosten van een begrafenis of crematie zonder te wachten op offertes.

 

Vergelijk uitvaartverzorgers


Weet u precies wat de uitvaartmogelijkheden zijn in Voorburg en wilt u graag de uitvaartverzorgers met elkaar vergelijken? Dat kan via Decidee. U maakt kennis met uitvaartverzorgers door middel van een persoonlijk profiel. U leest hoe zij u begeleiden vooraf, tijdens en na de begrafenis of crematie. Zijn betrokkenheid, onafhankelijk en meedenken met uw wensen en eigen ideeën voor u belangrijk bijvoorbeeld? Hebt u een uitvaartverzorger uitgekozen? Dan kunt eenvoudig een aanvraag indienen, een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Er is altijd een uitvaartverzorger bij u om de hoek of u nu in De Zijde en omgeving, Damsigt of Essesteijn woont.


Kosten van een uitvaart in Voorburg

 

Wilt u weten wat de kosten van een uitvaart in Voorburg zijn? Een belangrijke tip; wat is het budget? Er is voor elk budget een waardig afscheid te regelen in Voorburg. Decidee heeft als missie de uitvaartmarkt in Voorburg transparant te maken en heeft van alle aangesloten uitvaartverzorgers de prijzen en mogelijkheden inzichtelijk gemaakt; zekerheid van kosten zorgt voor een prachtige uitvaart. In Voorburg kan al een crematie worden verzorgd (zonder aanwezigheid van nabestaanden) voor €1.250,00.

 

Opbouw van de kosten van een begrafenis of crematie

 

Een deel van de kosten van een begrafenis of crematie in Voorburg bestaat uit de vaste kosten voor een begrafenis; het delven van een graf, het onderhoud, de grafrechten en de kosten voor een gedenksteen. Begraven in Voorburg is duurder dan cremeren. De kosten kunnen per crematorium en begraafplaats verschillen. Wist u dat u niet voor het dichtstbijzijnde crematorium of begraafplaats hoeft te kiezen?


Overige kosten van een begrafenis of crematie


Wat zijn de overige kosten van een begrafenis of crematie in Voorburg? De regel is dat hoe uitgebreider de begrafenis of crematie wordt gepland, hoe duurder. Elke uitvaartverzorger berekent een aannametarief om de uitvaart van A tot Z te begeleiden. Dit bedrag kan verschillen per uitvaartonderneming. U kunt tegenwoordig veel eigen en creatieve keuzes maken om een passende, waardige uitvaart te realiseren zonder al te hoge kosten. Wanneer de nabestaanden zelf zorgdragen voor een condoleance thuis scheelt dat direct in de kosten. En hoe fijn is het om thuis afscheid te nemen?


Decidee in Voorburg


Op Decidee is de prijsopbouw van alle aangesloten uitvaartondernemers in Voorburg inzichtelijk gemaakt. U kunt rechtstreeks een aanvraag doen bij de uitvaartverzorger van uw keuze en een afspraak inplannen. Voor persoonlijke hulp of gratis advies kunt u altijd contact opnemen met onze uitvaartexperts. 

Lees meer
Decidee Uitvaart Voorburg Decidee