Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Tiel Decidee

Uitvaart in Tiel

Tiel is de stad van stripfiguur Flipje en is het centrum van Betuwe. De stad kent een relatief oude bevolking van 46 jaar en ouder. Ieder afscheid van overledene is hier uniek. Veel mensen kiezen ervoor om begraven te worden in een van de 4 begraafplaatsen: De Rooms-Katholieke begraafplaats, Joodse begraafplaats, Algemene begraafplaats Papesteeg of in begraafplaats Ter Navolging. Ter Navolging staat vooral bekend om de zeer actieve vrijwilligers die deze locatie mogelijk maken. Crematorium DELA is het enige crematorium dat in de stad gevestigd is.

 

Regelen van een uitvaart in Tiel

Heeft u uw uitvaartwensen al besproken met een partner of familielid? Weten zij uw voorkeur voor begraven of cremeren? Dit zal hen erg veel helpen bij het regelen van een uitvaart in Tiel wanneer u komt te overlijden.

 

Het is voor veel mensen belangrijk dat zij op een waardige manier afscheid van hun geliefden kunnen nemen. Daarom is het cruciaal dat u een uitvaartondernemer vindt waar u een goed gevoel bij heeft en kan helpen bij uw wensen.


Vergelijk uitvaartondernemers in Tiel

Decidee helpt u met het vergelijken van uitvaartondernemers die actief zijn in Tiel. Vul uw wensen in in de keuzehulp en ontvang een lijst met uitvaartverzorgers die allemaal bij u passen. Rangschik deze vervolgens op het laagste tarief, aantal ervaringsjaren of een van de andere filters. Op de persoonlijke profielen van de uitvaartondernemers krijgt u meer te weten over hun werkwijze en wat zij belangrijk vinden. Krijg direct een prijsindicatie per uitvaartondernemer op basis van uw keuzes. Decidee maakt het mogelijk om direct een afspraak te maken of contact op te nemen met de uitvaartverzorger van uw keuze.

 

Ook al woont u in Passewaaij, Ridderweide, Ooij, Elzenpas, Latenstein, Drumpt, Westroijen, Sandwijk, de Burgemeestersbuurt of in de Hertogenwijk, met Decidee vergelijkt u alle uitvaartverzorgers in Tiel.

 

Kosten van een begrafenis of crematie

Wij zien het als onze missie om de uitvaartbranche in Tiel inzichtelijk te maken. Decidee heeft alle tarieven en diensten van alle aangesloten uitvaartondernemers in Tiel in kaart gebracht zodat u ze kunt vergelijken. Voordat u een begrafenis of crematie gaat regelen raden wij van Decidee aan om eerst te weten wat voor bestedingsruimte u beschikbaar hebt. Dit zal u helpen bij het maken van passende keuzes.

 

In het algemeen geldt; hoe exclusiever de crematie of begrafenis, hoe hoger de kosten van een uitvaart! Voor elk budget kunnen onze uitvaartondernemers een persoonlijk en waardige uitvaart aanbieden. In Tiel bieden zij al een eenvoudige crematie aan vanaf € 2.470,00 (Dit is zonder aanwezigheid van nabestaanden). De kosten van een begrafenis in Tiel zijn opvallend hoger dan het landelijk gemiddelde.

 

Opbouw van de kosten van een uitvaart in Tiel

De kosten van een crematie of begrafenis in Tiel bestaat uit verschillende onderdelen. Een paar daarvan staan vast. Denk hierbij aan de kosten voor het cremeren of begraven zelf. De tarieven hiervoor verschillen per gemeente, crematorium en begraafplaats. Daarbij is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit komt doordat er een aantal extra vaste kosten bij komen kijken bij begraven namelijk het gereedmaken van een graf, en het aanschaffen van de grafsteen. Ook de verschillende soorten grafrechten (algemeen en particulier) vallen onder de vaste kosten.

 

Overige kosten van een crematie of begrafenis 

Naast de eerdergenoemde vaste kosten, kan het prijskaartje van een uitvaart in Tiel erg verschillend zijn. Dit hangt af van de keuzes die u maakt. Alhoewel een waardige uitvaart in Tiel niet duur hoeft te zijn is het wel zo dat bepaalde keuzes de totaalprijs flink omhoog kunnen krikken. Bijvoorbeeld het aantal mensen dat u uitnodigt, wel of geen bloemen (zo ja, welke) en of u een locatie afhuurt voor een ceremonie. Dit alles heeft grote invloed op de overige kosten.

 

Decidee in Tiel

De tarieven en aangeboden diensten van alle aangesloten uitvaartondernemingen die actief zijn in Tiel heeft Decidee voor u in kaart gebracht. U kunt hen met gemak met elkaar vergelijken. Zo zorgt Decidee ervoor dat u de uitvaartverzorger vindt die het beste aansluit op uw wensen zodat u het leven van een dierbare kunt eren. Plan een afspraak in of doe een aanvraag. Wilt u eerst nog een paar vragen stellen of persoonlijk advies inwinnen? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met onze uitvaartexperts. Zij staan altijd voor u klaar, ook als u gewoon uw hart wilt luchten ;)

 

Lees meer
Decidee Uitvaart Tiel Decidee