Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Nijmegen Decidee

Uitvaart in Nijmegen

Nijmegen is, met bijna 180.000 inwoners, de grootste stad van Gelderland en Oost-Nederland. Het is dan ook niet gek om te bedenken dat de uitvaarten in Nijmegen erg uiteenlopen. De een heeft een traditioneel Joodse begrafenis en de ander een bescheiden crematie. De stad heeft 4 crematoria en beschikt over 14 begraafplaatsen. Met verschillende gedeelten voor joodse- islamitische- en christelijke graven.

 

Weet u al of u kiest voor een crematie of een begrafenis? Zijn er nog wensen waar uw nabestaanden rekening mee moeten houden? En zijn deze nabestaanden hier ook van op de hoogte? Dit kan hen namelijk erg helpen bij het vinden van de uitvaartondernemer in Nijmegen die het beste past bij uw wensen.

 

Regelen van een uitvaart in Nijmegen

Helaas is het maar één keer mogelijk om afscheid te nemen van uw geliefden, daarom is het belangrijk dat het organiseren van een uitvaart in Nijmegen volledig volgens uw wensen verloopt. In een korte periode komen er veel emoties en keuzes op uw pad. Een uitvaartondernemer in Nijmegen kan u hierbij helpen. Decidee maakt het mogelijk om verschillende aangesloten uitvaartondernemers in de buurt te vergelijken. Doe dit op basis van prijs, aangeboden diensten of misschien vindt u het belangrijk dat er een mannelijk of vrouwelijk contactpersoon is.

 

Op de persoonlijke pagina’s van de uitvaartondernemers leest u meer over hun visie, wat zij belangrijk vinden en hun werkwijze van begin tot eind. Ook krijgt u direct inzicht in de prijs zonder te hoeven wachten op een offerte. Alles naar wens? Maak dan een afspraak of doe een aanvraag.

 

Vergelijk uitvaartondernemers in Nijmegen

Waar u ook woont, Hatert, Hengstdal, Neerbosch, Biezen, Wolfskuil, Galgenveld, Heseveld, Altrade, Lent, de Kamp, Nije Veld of in Grootstal, er is altijd een uitvaartcentrum bij u in de buurt. Met Decidee bent u in staat om alle uitvaartondernemers in Nijmegen met elkaar te vergelijken. Filter op het aantal jaren ervaring, de grootte van een onderneming of op bepaalde religies. Onze keuzehulp helpt u bij het vinden van de uitvaartondernemer in Nijmegen die aansluit op uw uitvaartwensen.

 

Kosten van een begrafenis of crematie

Ons bestaansrecht is het transparant maken van de uitvaartbranche in Nijmegen. Wij willen duidelijkheid en eerlijkheid over tarieven en mogelijkheden. Dit zorgt voor rust bij u als consument. De kosten van een begrafenis of crematie in Nijmegen bestaan uit een aantal vaste en overige kosten. U betaalt altijd voor het cremeren of begraven zelf (vaste kosten). De hoogte hiervan verschilt per crematorium en begraafplaats. Daarnaast betaalt u bij een begrafenis ook een bedrag voor een algemeen- of particulier graf (de grafrechten) en het gereedmaken van het graf. Tot slot brengen de meeste uitvaartverzorgers ook een bedrag in rekening voor het begeleiden en het regelen van de uitvaart.

 

Over het algemeen geldt de vuistregel; hoe uitgebreider uw wensen, hoe hoger de kosten van een uitvaart in Nijmegen. Toch hoeft een uitvaart in Nijmegen niet duur te zijn. U kunt vaak al een technische crematie (zonder aanwezigen) regelen vanaf €1.995,00.

 

Overige kosten van een crematie of begrafenis

De totale kosten van een uitvaart in Nijmegen hangen voor een groot deel af van uw uitvaartwensen en de keuzes die u maakt. Alhoewel een waardige uitvaart in Nijmegen niet duur hoeft te zijn is het wel zo dat exclusievere keuzes de totaalprijs flink omhoog kunnen brengen. Denk aan het aantal genodigden, de catering (cake & koffie of een uitgebreide borrel) of het aantal volgauto’s. Dit alles heeft grote invloed op de overige kosten.

 

Decidee in Nijmegen

De prijs en de uitvaartmogelijkheden van alle aangesloten uitvaartondernemers die actief zijn in Nijmegen zijn door Decidee in kaart gebracht. Hierdoor kunt u hen met gemak met elkaar vergelijken. Zo zorgt Decidee ervoor dat u de uitvaartverzorger vindt die het beste bij u past. Maak eenvoudig een afspraak of vraag een offerte aan. Wilt u eerst nog een paar vragen stellen of persoonlijk advies inwinnen? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met onze uitvaartexperts. Zij staan altijd voor u klaar, ook als u gewoon uw hart wilt luchten ;) 

Lees meer
Decidee Uitvaart Nijmegen Decidee