Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Haarlemmermeer Decidee

Uitvaart in Haarlemmermeer 

Geen enkele uitvaart is gelijk, omdat geen enkel mens hetzelfde is. Haarlemmermeer kent een verscheidenheid aan inwoners. Specifieke rituelen, geloofs- en levensovertuigingen ziet u dan ook terug in de uitvaarten en op de begraafplaatsen in Haarlemmermeer. 


De gemeente Haarlemmermeer heeft 5 gemeentelijke begraafplaatsen; Taxushof, Wilgenhof en Iepenhof. Lindenhof is een oude, sfeervolle, overzichtelijke begraafplaats omringd door linden. Een geheel andere sfeer heeft Meerterpen; modern en strak vormgegeven en bijzonder stijlvol. 


Weten u en uw nabestaanden of vrienden alles over uw uitvaartwensen? Hebt u al eens nagedacht over de keuze tussen een begrafenis of een crematie in Haarlemmermeer? Decidee helpt bij het kiezen van een uitvaartverzorger in Haarlemmermeer, passend bij uw wensen en budget. Er is altijd een uitvaartverzorger bij u in de buurt of u nu in Zwanenburg, Lijnden of Hoofddorp woont.


Regelen van een uitvaart in Haarlemmermeer

Afscheid nemen kan maar één keer. Het is daarom belangrijk dat het regelen van een uitvaart in Haarlemmermeer volgens uw wensen verloopt. Een overlijden zorgt voor een verdrietige en hectische tijd. Een uitvaart brengt veel praktische en financiële zaken met zich mee. Wat is bijvoorbeeld het budget voor de uitvaart? Er zijn 12 uitvaartverzorgers in Haarlemmermeer en omstreken. Daarvan hebben 7 uitvaartondernemingen zich aangesloten bij Decidee.


Decidee stelt u in staat om op een eenvoudig manier de aangesloten uitvaartverzorgers in Haarlemmermeer met elkaar te vergelijken. Er bestaan verschillen in de tarieven, aangeboden diensten en de kwaliteit. U krijgt direct inzicht in de kosten van een crematie of begrafenis zonder te wachten op offertes


Vergelijk uitvaartverzorgers

Wilt u weten welke keuzes u kunt maken bij een uitvaart? En wilt u alles weten over de missie en visie van een uitvaartverzorger? Op Decidee ziet u van alle aangesloten uitvaartverzorgers een profielschets; wat bieden zij aan tegen welk tarief. Vindt u het belangrijk dat de uitvaartondernemer in Haarlemmermeer creatief is en meedenkt met uw uitvaartwensen, is een duurzame uitvaart voor u een ‘must’ of zijn stijl en prijs doorslaggevend? Decidee helpt u graag bij het vergelijken van uitvaartverzorgers in Haarlemmermeer.


Kosten van een begrafenis of crematie in Haarlemmermeer 

Wat zijn de kosten van een begrafenis in Haarlemmermeer? De missie van Decidee is om de uitvaartmarkt in Haarlemmermeer transparant te maken. Daarvoor heeft Decidee alle tarieven en diensten van de 7 aangesloten uitvaartondernemers actief in Haarlemmermeer inzichtelijk en gemakkelijk vergelijkbaar gemaakt. Zo ziet u goed wat de kosten van een begrafenis in Haarlemmermeer zijn.


Voordat u een begrafenis of crematie regelt, is het verstandig om na te gaan wat het beschikbare budget is. Zo kunt u passende keuzes maken. Het budget voor een uitvaart komt meestal voort uit een uitvaartverzekering of eigen geld.


Voor elk budget kunnen onze uitvaartondernemers een persoonlijk en waardige begrafenis of crematie aanbieden. In Haarlemmermeer bieden zij al een eenvoudige crematie aan vanaf € 1.250,00. (Dit is zonder aanwezigheid van nabestaanden).


Opbouw van de kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart in Haarlemmermeer bestaan uit verschillende onderdelen. Een aantal kosten staan vast. Bij het begraven in Haarlemmermeer worden kosten voor het delven van het graf en het onderhoud, de grafrechten voor een bepaalde periode en een gedenkteken berekend. Er zit een verschil in kosten tussen een gemeentelijk graf en een particulier graf. Een crematie is goedkoper dan een begrafenis.  


U hebt altijd de vrije keuze voor een begraafplaats of crematorium. Een vergelijking van de kosten per begraafplaats of crematorium in Haarlemmermeer en omstreken is daarom de moeite waard.


Overige kosten van een uitvaart

Wat zijn de overige kosten van een uitvaart in Haarlemmermeer? De meeste bij Decidee aangesloten uitvaartondernemers in Haarlemmermeer berekenen een vast aannametarief. Dat kan per uitvaartonderneming verschillen. De overige kosten van een uitvaart in Haarlemmermeer zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen, keuzes en het budget. Live muziek bijvoorbeeld, is een stuk duurder dan een muziekband. Wanneer u kiest voor borrelhapjes met een borrel kost dat meer dan koffie & cake. Hebt u al eens gedacht aan een afscheid bij u thuis? Dat is goedkoper dan het afhuren van een locatie.


Decidee in Haarlemmermeer

Op Decidee is de prijsopbouw van een uitvaart inzichtelijk gemaakt voor alle uitvaartverzorgers die actief zijn in Haarlemmermeer. Zekerheid over kosten geeft rust. U kunt via Decidee rechtstreeks een aanvraag doen bij de uitvaartverzorger van uw keuze.  Voor hulp of advies kunt u altijd contact opnemen met onze uitvaartexperts. 

Lees meer
Decidee Uitvaart Haarlemmermeer Decidee