Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Enkhuizen Decidee

  Uitvaart in Enkhuizen 

  In Enkhuizen bestaat er geen “standaard” uitvaart. Ieder afscheid is hier uniek. De stad die bekend staat als de haringstad van Nederland heeft bijna 19.000 inwoners en een redelijk diverse bevolking qua geloofsovertuigingen. Enkhuizen heeft 2 begraafplaatsen: allereerst de Algemene Begraafplaats aan het IJsselmeer. De tweede is de Joodse Begraafplaats die is gesticht in 1738. Verder is er geen crematorium gevestigd in Enkhuizen.

   

  Zodra u met een naderend overlijden te maken hebt, is het raadzaam om hierover te praten. Hoe heeft de persoon in kwestie zijn of haar uitvaart voor ogen? Zijn er nog wensen die nageleefd moeten worden en wil hij of zij begraven of gecremeerd worden?

  Deze informatie zal veel last van uw schouders afhalen als u de uitvaart gaat regelen in Enkhuizen.

   

  Regelen van een uitvaart in Enkhuizen

  Bij het regelen van een uitvaart in Enkhuizen komen veel dingen kijken. U moet, voor uw gevoel, eindeloos veel beslissingen maken en als dat nog niet genoeg is wordt u ook nog overspoeld door herinneringen en emoties. U wilt dus niet alleen de begrafenis of crematie hoeven regelen. Het is daarom fijn om de hulp van een uitvaartonderneming in te schakelen. Hij of zij zal u door dit proces begeleiden en ervoor zorgen dat u waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare.

   

  Vergelijk uitvaartverzorgers uit Enkhuizen

  Tussen alle uitvaartondernemers zijn grote verschillen te vinden. Denk aan de prijs die ze handteren, de aanwezige faciliteiten en de prijs. Het is niet een keuze die je zomaar maakt. Vergelijk daarom alle uitvaartverzorgers die in Enkhuizen actief zijn met Decidee. Wij geven duidelijkheid over de prijs en de aangeboden diensten van alle aangesloten uitvaartverzorgers bij u in de buurt. Hierdoor vindt u de uitvaartondernemer die het meest geschikt is om de uitvaart te regelen.

   

  Door middel van de keuzehulp tonen wij de uitvaartverzorgers die het beste aansluiten op uw wensen. Vervolgens leest u alles over de werkwijze en beoordelingen van klanten op de persoonlijke profielen. Tot slot tonen wij een actuele prijsindicatie op basis van uw wensen zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Omdat wij ervoor willen zorgen dat de uitvaartmarkt in Enkhuizen glashelder wordt, vragen wij niet eerst om uw gegevens voordat we deze indicatie geven.

   

  Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een uitvaartverzorger in de buurt is die aansluit op uw wensen en past binnen uw budget. Dit is ook het geval voor Enkhuizen, Oude Gouw-Gommerwijk, Centrum Vissersbuurt Oosterhaven, Boerenhoek, Molenweg, Burgwal, Kadijken en de Havenbuurt.

   

  Kosten van een uitvaart in Enkhuizen

  Een waardige uitvaart in Enkhuizen hoeft écht niet veel te kosten. Zo kunt u vanaf €1450,00 vaak al een simpele crematie houden. (Dit betreft een technische crematie in Enkhuizen).

  Voordat u een uitvaartondernemer kiest raadt Decidee aan om eerst uw budget in kaart te brengen. Als u weet wat uw bestedingsruimte is, is het makkelijker om passende opties te kiezen.

   

  Opbouw van de kosten van een begrafenis of crematie

  Begraven is duurder dan een crematie. Dit omdat een begrafenis meer vaste kostenposten heeft: het delven van een graf, aankoop van een herdenkingsteken, en het grafonderhoud. Bij een crematie betaalt u alleen voor het cremeren zelf. Deze tarieven, voor zowel een begrafenis als een crematie, kunnen erg uiteenlopen tussen begraafplaatsen en crematoria.  

   

  Het laatste onderdeel van de vaste kosten is het tarief dat de meeste uitvaartondernemers rekenen voor het helpen bij de uitvaart. Dit bedrag verschilt per uitvaartverzorger.

   

  Ook willen wij een tip aan u geven: u bent in Nederland namelijk niet verplicht om te kiezen voor een vooraf geselecteerde begraafplaats, crematorium of uitvaartondernemer. Deze keuze is altijd vrij voor u om te maken.

   

  Overige kosten van een uitvaart in Enkhuizen

  De hoogte van de overige kosten van een uitvaart in Enkhuizen is sterk afhankelijk van de beslissingen die u maakt. Een algemene regel die u kunt handteren is: hoe exclusiever, hoe duurder. Wanneer u kiest voor een particulier graf met een lange looptijd is dit natuurlijk prijziger dan een algemeen graf met een looptijd van 10 jaar. Ook het aantal volgwagens, wel of geen kistdragers, wel of geen koffietafel na afloop en wat voor catering u kiest, zijn allemaal dingen die invloed hebben op de overige kosten.

   

  Decidee in Enkhuizen

  Decidee verbindt u met de uitvaartondernemer in Enkhuizen die écht bij u en uw budget past. Vergelijk alle aangesloten uitvaartverzorgers in de buurt in één overzicht. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en bieden graag persoonlijk advies. 

  Lees meer
  Decidee Uitvaart Enkhuizen Decidee