Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Diemen Decidee

Uitvaart in Diemen

Diemen beschikt zelf over twee begraafplaatsen: Rustoord, waar een apart gedeelte is voor Islamieten, Katholieken en Protestanten. En de tweede in Diemen: de Joodse begraafplaats. Wat bijzonder is aan deze plek is dat er nog erg veel urnen begraven liggen van mensen uit de tweede wereldoorlog. Kiest u echter om gecremeerd te worden, dan kunt u kiezen uit 4 crematoria in Amsterdam: De Nieuwe Ooster, Zorgvlied, Herdenkingspark Westgaarde en crematorium de Nieuwe Noorder.

 

Bent u al bezig met uw eigen uitvaart? Het is goed om na te denken over uw uitvaartwensen en hoe uw dierbaren u moeten herinneren wanneer u komt te overlijden. Kiest u voor begraven of cremeren bijvoorbeeld? Bespreek dit ook met vrienden en familie zodat zij uw wensen kunnen eren bij uw uitvaart.

 

Regelen van een begrafenis of crematie in Diemen

U kunt maar één keer afscheid nemen. Daarom is het belangrijk dat een uitvaartondernemer in Diemen ook zorgt dat de gehele uitvaart naar uw wensen verloopt. Een sterfgeval zorgt voor een emotionele en verdrietige tijd. Toch moet u in deze moeilijke tijd veel praktische en financiële zaken regelen. Ook moet u goed weten hoeveel geld u beschikbaar hebt. Komt dit voort uit een erfenis, is er gespaard of komt het uit een uitvaartverzekering? Met de hulp van Decidee vindt u de uitvaartondernemer die bij u past en helpt bij het regelen van een begrafenis of crematie in Diemen.

 

Vergelijk uitvaartverzorgers uit Diemen

Decidee stelt u in staat om op een makkelijke manier de 28 aangesloten uitvaartondernemingen te vergelijken. Dit met behulp van persoonlijke profielpagina’s waar zowel de uitvaarmogelijkheden, de kwaliteit daarvan en de prijs duidelijk genoemd zijn. Ook leest u de werkwijze over hoe hij of zij u zal begeleiden van begin tot eind. U krijgt met Decidee direct inzicht in de totale kosten gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Zo vindt u de uitvaartondernemer waar u zich goed bij voelt en overeenkomt met wat u belangrijk vindt.

 

Kosten van een uitvaart in Diemen

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Diemen? De missie van Decidee is om de uitvaartbranche in Diemen en heel Nederland transparant te maken. Wij hebben hard gewerkt om alle tarieven en diensten van de 28 aangesloten uitvaartondernemers in Diemen inzichtelijk te presenteren zodat u hen met elkaar kunt vergelijken. Wij weten dat een waardige uitvaart in Diemen niet op hoeft te lopen tot de duizenden euro’s. Wel is het zo dat een uitvaart duurder wordt naarmate u meer en exclusievere keuzes maakt. In Diemen kunt u al een crematie houden vanaf €1.250,-. Let wel op dat dit tarief geld voor een crematie zonder plechtigheid en aanwezigheid van dierbaren.

 

Waaruit bestaan de kosten van een begrafenis of crematie in Diemen?

De kosten van een begrafenis of crematie in Diemen bestaan uit een aantal vaste kosten. Denk hierbij aan het cremeren of begraven zelf. Bij een begrafenis zijn er nog een aantal zaken die niet terugkomen bij een crematie. Daarom is cremeren ook goedkoper dan begraven. Zo betaalt u ook voor het klaarmaken van het graf en de grafrechten.

Wist u trouwens dat u niet verplicht bent om de begraafplaats of het crematorium te kiezen dat het dichtste bij ligt? Ook niet als u bent verzekerd bij een grote verzekeraar.

 

Overige kosten van een uitvaart

U heeft nu een beeld van de vaste kosten, maar hoe zit het met de overige kosten van een uitvaart? De meeste uitvaartverzorgers die zijn aangesloten bij Decidee werken met een vast aannametarief. Dit is voor de tijd die zij bezig zijn met het regelen en begeleiden van de begrafenis of crematie. Daarnaast hangt het volledig af van uw wensen hoe hoog de kosten worden. Wilt u een degelijke standaard kist of kiest u voor de luxe massief eikenhouten kist? Zo is koffie en cake na afloop ook een stuk voordeliger dan een uitgebreide borrel met traditionele Marokkaanse hapjes.

 

Decidee in Diemen 

Vergelijk de 28 aangesloten uitvaartondernemers in Diemen op Decidee op prijs en kwaliteit. Wij hebben de uitvaartmarkt transparant gemaakt en zekerheid over de kosten gebracht. Doe rechtstreeks een aanvraag of maak een afspraak met de uitvaartverzorger van uw keuze. Als u nou ergens over twijfelt, vragen heeft of uw hart wilt luchten, vroom dan niet om contact op te nemen. Onze uitvaartexperts staan dag en nacht voor u klaar. 

Lees meer
Decidee Uitvaart Diemen Decidee