Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Den Haag Decidee

Uitvaart in Den Haag


Waar ieder leven uniek is, is ook geen uitvaart hetzelfde. Den Haag, hoofdstad van Zuid-Holland, beschikt over 10 begraafplaatsen waarvan er 2 ook crematorium zijn, Haagse Duinen en Ockenburgh. Den Haag biedt onderdak aan steeds meer nationaliteiten. Hierdoor is een uitvaart in Den Haag maatwerk met respect voor de verscheidenheid aan culturen en religieuze achtergronden. Deze diversiteit is terug te zien op elke begraafplaats en bij elke begrafenis of crematie. Bijzonder is dat begraafplaats St. Barbara in Den Haag, in het hart van de Binckhorst, onderdeel is van een bijzondere stadstour waarbij u de historie van deze indrukwekkende begraafplaats meekrijgt.


Hebt u al eens nagedacht of en waar u begraven of gecremeerd wilt worden? Hebt u uw uitvaartwensen bij een crematie of begrafenis al met uw partner, familie of vrienden besproken? Decidee helpt bij het kiezen van een uitvaartverzorger in Den Haag, passend bij uw wensen en budget. Er is altijd een uitvaartverzorger bij u in de buurt.


Regelen van een uitvaart in Den Haag


Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer. Het is daarom belangrijk dat het regelen van een uitvaart in Den Haag volledig naar uw wens gaat. Bij een afscheid komen veel praktische en financiële zaken kijken. In Den Haag en omstreken zijn bijna 40 uitvaartverzorgers actief. De prijzen, de aanpak en de aangeboden diensten kunnen flink verschillen per uitvaartverzorger.


Decidee stelt u in staat om op een eenvoudig manier meerdere Haagse uitvaartverzorgers met elkaar te vergelijken om daarna de uitvaart te regelen. U krijgt direct inzicht in de kosten van een crematie of begrafenis zonder te wachten op offertes. Ook kunt u heel simpel een aanvraag doen of een afspraak inplannen met de uitvaartverzorger van uw keuze.  


Vergelijk uitvaartverzorgers


Wilt u weten welke uitvaartmogelijkheden er zijn in Den Haag? Op Decidee kunt u eenvoudig alle ruim 20 aangesloten uitvaartverzorgers die actief zijn in Den Haag en omstreken met elkaar vergelijken middels een persoonlijk profiel. Er is altijd een uitvaartverzorger bij u in de buurt, of u nu in de Molenwijk, de Bomen- of Bloemenwijk, Rustenburg of Bezuidenhout woont. U kunt zoeken op basis van het laagste tarief voor een begrafenis of crematie of bijvoorbeeld op de grootte van een uitvaartonderneming, het aantal ervaringsjaren of de eigen faciliteiten. Decidee helpt u graag bij het vergelijken van de uitvaartverzorgers in Den Haag.


Kosten van een begrafenis of crematie in Den Haag


De missie van Decidee is om de uitvaartmarkt in Den Haag transparant te maken. Daarvoor heeft Decidee alle tarieven en diensten van de ruim 20 aangesloten uitvaartondernemers in Den Haag inzichtelijk en gemakkelijk vergelijkbaar gemaakt. Zo ziet u snel wat de kosten van een uitvaart in Den Haag zijn.


Voordat u een begrafenis of crematie regelt, is het raadzaam om na te gaan wat het beschikbare budget is. Zo kunt u passende keuzes maken. Het budget voor een uitvaart komt meestal voort uit een uitvaartverzekering of eigen geld.


In het algemeen geldt; hoe uitgebreider de uitvaart, hoe hoger de kosten van een uitvaart! Voor elk budget kunnen onze uitvaartondernemers een persoonlijk en waardige uitvaart aanbieden. In Den Haag bieden zij al een eenvoudige crematie aan vanaf € 1.250,00. (Dit is zonder aanwezigheid van nabestaanden).


Opbouw van de kosten van een uitvaart


De kosten van een uitvaart in Den Haag bestaan uit verschillende onderdelen. Een aantal onderdelen staan vast, bijvoorbeeld de kosten voor de crematie of de begrafenis zelf. Begraven is duurder dan cremeren. Bij een begrafenis worden kosten berekend voor het delven van het graf en de grafrechten voor verschillende looptijden. Deze kosten zijn verschillend per begraafplaats of crematorium. In de gemeente Den Haag geldt op sommige dagen een toeslag op deze basiskosten. Goed om te weten dat nabestaanden niet verplicht zijn om voor het dichtstbijzijnde crematorium of begraafplaats te kiezen.


Overige kosten van een uitvaart


De meeste uitvaartverzorgers berekenen een aannametarief voor het regelen en het begeleiden van de uitvaart in Den Haag. Daarnaast zijn de totale kosten afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Een persoonlijke en waardige uitvaart hoeft niet duur te zijn. U kunt wel de volgende stelling hanteren; hoe exclusiever de uitvaart, hoe duurder het wordt. Het aantal genodigden en luxe hapjes maken de uitvaart duurder. Ook de kosten voor het huren van een locatie verschillen flink; het afhuren van een café is bijvoorbeeld duurder dan thuis afscheid nemen.


Decidee in Den Haag


Op Decidee is de prijsopbouw van een uitvaart inzichtelijk gemaakt voor alle uitvaartverzorgers die actief zijn in Den Haag. U kunt via Decidee rechtstreeks een aanvraag doen bij de uitvaartverzorger van uw keuze. Voor hulp of advies kunt u altijd contact opnemen met onze uitvaartexperts. 

Lees meer
Decidee Uitvaart Den Haag Decidee