Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Delft Decidee

Uitvaart in Delft


Geen mens is hetzelfde, geen uitvaart is hetzelfde. Tegenwoordig kunnen we veel persoonlijke keuzes met betrekking tot een uitvaart in Delft maken, waaronder de keuze voor een specifieke begraafplaats. De diversiteit aan inwoners van Delft zien we terug in prachtige uitvaarten gebaseerd op religie en cultuur. 


De oude, algemene begraafplaats Jaffa heeft een prachtige parkachtige sfeer, gebaseerd op de Engelse landschapsstijl. Op deze begraafplaats staat ook en verzetsmonument. Begraafplaats Iepenhof is moderner en gelegen direct naast crematorium Iepenhof in Delft. De grafkelder van de Koninklijke familie bevindt zich in Delft in de Nieuwe Kerk. 


Decidee


Hebt u uw uitvaartwensen al eens met uw partner of familie besproken en hebt u al eens nagedacht waar in Delft u begraven of gecremeerd wilt worden? Decidee helpt bij het kiezen van een uitvaartverzorger in Delft, passend bij uw budget en uw persoonlijke uitvaartwensen. Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met onze uitvaartexperts of een aangesloten uitvaartondernemer.


Regelen van een uitvaart in Delft


Er moeten veel praktische en financiële zaken geregeld worden vóór, tijdens en na een begrafenis of crematie in Delft. Daar is niet veel tijd voor, beslissingen moeten snel genomen worden, maar niet te snel. Ons advies is om bij leven zoveel voor uw eigen uitvaart te regelen. Dit geeft u en uw nabestaanden rust tijdens deze hectische tijd.


Voor het regelen van een uitvaart in Delft maakt u eerst een keuze voor de uitvaartverzorger die bij u past. Het is verstandig de tijd te nemen voor het verzamelen van informatie over deze ondernemer. Decidee maakt het mogelijk om op een eenvoudig manier meerdere uitvaartverzorgers in Delft en omgeving met elkaar te vergelijken. U kunt vervolgens de keuze maken tussen een sobere, een basis of een traditionele of uitgebreide uitvaart. De visie, de opties en de prijzen per uitvaartondernemer kunnen verschillen. U kunt via Decidee rechtstreeks een aanvraag doen bij de uitvaartverzorger van uw keuze. 


Vergelijk uitvaartverzorgers


Hoe vergelijkt u uitvaartverzorgers in Delft? Bent u al op de hoogte van de mogelijkheden van een uitvaart in Delft? Vindt u een klein, onafhankelijk team persoonlijker dan een grote uitvaartonderneming of vind u ervaring en creativiteit bepalend voor uw keuze? Bij Decidee kunt u eenvoudig alle ruim 20 aangesloten uitvaartverzorgers in Delft en omstreken vergelijken. Of u nu in de Binnenstad, op de Delftse Hout, in het Voorhof of het Buitenhof woont, er is altijd een uitvaartondernemer bij u in de buurt. Op Decidee maakt u kennis met deze uitvaartverzorgers middels een persoonlijk profiel.  U leest meer over hun visie over het begeleiden van uitvaarten in Delft. 


Kosten van een begrafenis of crematie in Delft 


De missie van Decidee is om de uitvaartmarkt in Delft transparant en overzichtelijk te maken; zekerheid over de kosten van een uitvaart en de daarbij aangeboden diensten in één duidelijk overzicht. Het is belangrijk na te gaan welk budget u ter beschikking hebt vóórdat u de begrafenis of crematie gaat plannen. In de meeste gevallen komt dit budget voort uit een erfenis, uitvaartverzekering of gespaard geld. Er kan al een waardige crematie in Delft worden verzorgd vanaf € 1.250,00. (zonder aanwezigheid van nabestaanden)

 

Opbouw van de kosten van een uitvaart 


Een aantal kosten van een begrafenis of uitvaart in Delft staan vast. Bij een begrafenis zijn dat de kosten voor het delven van een graf, het onderhoud ervan en de grafrechten voor een vastgesteld aantal jaren. Ook de kosten voor een grafsteen vallen onder deze vaste kosten.


De kosten voor cremeren zijn aanzienlijk lager dan de kosten voor begraven in Delft. Het is verstandig om de kosten per begraafplaats of crematorium met elkaar te vergelijken. Deze kunnen verschillen. Het is niet verplicht om te kiezen voor de dichtstbijzijnde begraafplaats of crematorium. 


Overige kosten van een uitvaart


De overige kosten van een uitvaart in Delft bepaalt u voor een groot deel zelf. De bij Decidee aangesloten uitvaartondernemers berekenen een vast aannametarief. Daarnaast geldt de regel; hoe uitgebreider de uitvaart, hoe duurder deze is. De keuze die u kunt maken voor de muziek, de uitvaartlocatie, het aantal genodigden, de volgauto’s en diverse typen kisten en bloemstukken is enorm. Onze uitvaartondernemers kunnen voor elk budget een persoonlijk en waardig afscheid regelen.

Lees meer
Decidee Uitvaart Delft Decidee