Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Beverwijk Decidee

Uitvaart in Beverwijk

 

Men zegt wel eens: liefde is sterker dan dood. Dit is zeker het geval bij iedere uitvaart in Beverwijk. In de stad bestaat geen “standaard” uitvaart. Dit komt mede door de verschillende religies en variërende etnische afkomsten die Beverwijk kent. U kunt ervoor kiezen om in Crematie Centrum Westerhout gecremeerd te worden, dit is tevens het enige crematorium in Beverwijk. Het crematorium geeft de mogelijkheid om de ceremonie op een traditionele locatie te houden zoals in de aula van het uitvaartcentrum, maar ze zien ook steeds vaker dat men dit op andere plekken doet. Denk bijvoorbeeld aan het bos waar iemand graag ging wandelen of bij iemand thuis, dit kan veel geld besparen.

 

Algemene begraafplaats Duinrust is de enige begraafplaats waar Beverwijk over beschikt. De begraafplaats heeft een parkachtige omgeving met veel groen. Het heeft een selectie van verschillende soorten graven waaronder kindergraven, bosgraven en een apart gedeelte voor Islamitische graven.  

 

Regelen van een begrafenis of crematie in Beverwijk

 

Het regelen van een begrafenis of crematie in Beverwijk is niet iets waar te makkelijk over gedacht moet worden. Het is namelijk een grote en belangrijke taak, er moet van alles geregeld worden en tegelijkertijd worden u en de andere nabestaanden overrompeld door emoties. Gelukkig zijn er meer dan 31 uitvaartondernemers in Beverwijk actief die u hierbij kunnen helpen.

 

Voor de meeste mensen is het confronterend om te denken over zijn of haar eigen uitvaart en hoe die er precies uit moet zien. Toch is dit cruciaal om wel te doen. Het neemt namelijk veel druk weg van uw nabestaanden als zij weten of u gecremeerd of begraven wilt worden, welke mensen zij moeten uitnodigen en waar de ceremonie moet plaatsvinden. Wij van Decidee helpen u graag bij het vinden van de uitvaartverzorger die bij uw wensen past zodat u een passende uitvaart in Beverwijk kunt regelen.

 

Vergelijk uitvaartondernemingen

 

Decidee helpt u de juiste uitvaartverzorger te kiezen. Op onze website vergelijkt u alle aangesloten uitvaartondernemingen die bij ons zijn aangesloten op basis van prijs, aangeboden diensten en de kwaliteit daarvan. Ook leest u geverifieerde beoordelingen van klanten.

 

Door uw uitvaartwensen in onze keuzehulp in te vullen kunnen wij alle uitvaartondernemers bij u in de buurt rangschikken op relevantie. Hierdoor bent u niet onnodig veel tijd kwijt aan het vergelijken en hebt u meer tijd voor andere zaken. Op de profielpagina’s van de uitvaartverzorgers leest u over wat hen uniek maakt, waar zij op letten en krijgt u direct een prijsindicatie zonder eerst een offerte aan te hoeven vragen.

 

Of u nou woont in de Wijkerbuurt, Oosterwijk, Ronde Boogaard, Westertuinen, Wijkerbaan, Wijk aan Zee of in Oostertuinen, met Decidee vindt u de juiste uitvaartverzorger die past binnen uw budget.

 

Kosten van een uitvaart in Beverwijk

 

Er zijn veel vragen over de kosten van een uitvaart in Beverwijk. Zoals eerder benoemd krijgt u bij Decidee direct een kostenindicatie op basis van uw wensen zonder te hoeven wachten op een offerte. Wij zien het namelijk als onze missie om de uitvaartbranche in Beverwijk transparant te maken. Daarbij willen wij duidelijkheid over prijs en uitvaartmogelijkheden presenteren in één overzicht.

 

Een tip die wij iedereen willen meegeven is om vooraf inzicht te hebben in het budget dat u beschikbaar hebt en of dit voortkomt uit een spaarrekening, verzekering of uit een mogelijke erfenis. Dit zal u namelijk helpen bij het maken van passende keuzes voor de begrafenis of crematie.

 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft een uitvaart in Beverwijk niet veel te kosten. Zo kunt u al een technische crematie regelen vanaf €1250,- in Beverwijk. Let wel op dat dit een crematie betreft zonder plechtigheid en aanwezigheid van familie of naasten.

 

Opbouw van de kosten van een begrafenis of crematie

 

Iedere begrafenis of crematie in Beverwijk is opgebouwd uit een aantal verschillende kosten. De vaste kosten van een crematie bestaan alleen uit de prijs voor het cremeren zelf. Een begrafenis heeft meerdere vaste kosten, daarom is begraven in Beverwijk ook vaak duurder dan cremeren, namelijk het begraven zelf, de grafrechten, het klaarmaken van het graf en het plaatsen van een gedenkteken. De tarieven van de vaste kosten kunnen per begraafplaats en crematorium erg verschillen.

 

Het is goed om te weten dat u niet verplicht bent om te kiezen voor een bepaalde uitvaartondernemer, crematorium of begraafplaats. Ook niet als u bij een uitvaartverzekeraar verzekerd bent.

 

Overige kosten van een uitvaart

 

Naast de bovengenoemde lasten, is er nog één post die ook onder de vaste kosten gerekend wordt, namelijk de kosten voor de uitvaartverzorger (ook wel aannametarief genoemd). Dit aannametarief is voor het begeleiden en regelen van de uitvaart en verschilt per uitvaartondernemer.

 

Daarnaast zijn er natuurlijk nog talloze opties die veel invloed hebben op de overige kosten van een uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan het soort kist. Wilt u een degelijk standaard model of gaat u voor een luxere variant. Andere opties, zoals het aantal aanwezigen, locatie van de plechtigheid en of u wel of geen koffietafel wilt, hebben ook invloed op de totaalprijs van de begrafenis of crematie in Beverwijk.

 

Decidee in Beverwijk

 

Decidee biedt inzicht in de mogelijkheden en tarieven van alle 31 aangesloten uitvaartondernemers die actief zijn in Beverwijk. Wij helpen u met het vinden van de uitvaartverzorger die past binnen uw budget en zorgt voor een waardig afscheid. Maak een afspraak met de uitvaartondernemer van uw keuze of doe gemakkelijk een aanvraag.

 

Is het nou toch zo dat u nog met vragen bent blijven zitten, of wilt u persoonlijk advies? Bespreek dit dan met een van onze uitvaartexperts, zij kunnen u daarbij helpen. 

Lees meer
Decidee Uitvaart Beverwijk Decidee