Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts
Decidee Uitvaart Alphen aan den Rijn Decidee

Uitvaart in Alphen aan den Rijn

 

Geen leven is gelijk geleefd, zo is ook geen enkele uitvaart in Alphen aan den Rijn hetzelfde. Alphen aan den Rijn heeft een sterk variërende bevolking. Typische rituelen, religies en levensovertuigingen zijn dus ook terug te vinden bij de uitvaarten en begraafplaatsen in deze gemeente.

 

Alphen heeft één crematorium en drie begraafplaatsen; de Oosterbegraafplaats, Begraafplaats Parochie Heilige Thomas en de Joodse begraafplaats. Maar u hoeft niet voor de dichtstbijzijnde begraafplaats te selecteren. U bent vrij om een andere laatste rustplaats te kiezen.

 

Regelen van een uitvaart in Alphen aan den Rijn

 

Het is knap lastig om een uitvaart in Alphen aan den Rijn te regelen. U wordt overvallen met keuzes die u moet maken en tegelijkertijd wordt u overspoelt door emoties. Hier wilt u dan ook liever niet alleen voor staan. Uitvaartondernemers kunnen u helpen bij het regelen van een uitvaart in Alphen aan den Rijn. In deze regio zijn 25 uitvaartverzorgers actief die zijn aangesloten bij Decidee.

 

Decidee in Alphen aan den Rijn

 

Decidee helpt u bij het kiezen van een uitvaartondernemer in Alphen aan den Rijn die past bij uw wensen en budget. Wij hebben de prijsopbouw van een crematie of begrafenis inzichtelijk gemaakt voor alle uitvaartverzorgers in Alphen aan den Rijn. Zekerheid over de kosten zorgt namelijk voor rust. Doe rechtstreeks een aanvraag bij de door u gekozen uitvaartverzorger of maak een afspraak. Voor hulp of advies mag u altijd contact opnemen met onze uitvaartexperts.

 

Vergelijk uitvaartverzorgers

 

Weet u welke mogelijkheden er zijn bij een uitvaart? Veel mensen zijn niet op de hoogte van alle opties die zij hebben als het aankomt op een begrafenis in Alphen aan den Rijn. Op Decidee ziet u alle aangesloten uitvaartverzorgers in één duidelijk overzicht en vergelijkt u ze met gemak. Naast de prijs leest u ook over de werkwijze, mogelijkheden en de kwaliteit daarvan op de persoonlijke profielpagina’s van de ondernemers. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een LGBTI uitvaart, dan kunt u beter terecht bij Paternotte of Solace uitvaartbegeleiding. Voor een kinderuitvaart kunt u beter contact opnemen met By Desley.

 

Kosten van een begrafenis of crematie in Alphen aan den Rijn

 

Hoeveel kost een begrafenis of crematie in Alphen aan den Rijn? Decidee helpt u de 25 uitvaartondernemers die actief zijn in Alphen te vergelijken op basis van prijs. Veel mensen hebben de misconceptie dat de kosten van een begrafenis of crematie vaak oplopen tot ver in de duizenden euro’s. Dit is gelukkig niet waar. Een waardige uitvaart hoeft zeker niet duur te zijn. Een eenvoudige crematie in Alphen aan den Rijn is al mogelijk vanaf €1.250,00 (zonder aanwezigheid van nabestaanden).

 

Opbouw van de kosten van een uitvaart

 

De kosten van een uitvaart in Alphen aan den Rijn zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. De kosten voor de crematie of begrafenis zelf staan vast. Bij een begrafenis zijn er een aantal vaste kosten die niet terugkomen bij een crematie zoals het delven van een graf en de aanschaf van het gedenkteken. Denk ook aan het tarief voor de grafrechten. Let hierbij op dat er een verschil is tussen een algemeen en een particulier graf. Omdat deze kosten niet van toepassing zijn bij cremeren, is een crematie vaak goedkoper dan een begrafenis.

 

In tegenstelling van wat veel mensen denken, bent u niet verplicht om een bepaalde begraafplaats of crematorium te kiezen. Het is daarom de moeite waard om de kosten van verschillende locaties in Alphen aan den Rijn te vergelijken.

 

Overige kosten van een begrafenis of crematie

 

Wilt u inzicht in de overige kosten van een begrafenis of crematie in Alphen aan den Rijn? Vergelijk de uitvaartverzorgers dan gemakkelijk op Decidee. Vaak vragen zij bijvoorbeeld een aannametarief ter compensatie voor het regelen en begeleiden van een uitvaart. De overige kosten zijn sterk afhankelijk van de keuzes die u maakt. Een live band kan de kosten bijvoorbeeld enorm omhoog drukken. Kiest u voor een uitgebreide high tea, dan is dit duurder dan een plakje cake en koffie. Wist u dat veel mensen het afscheid thuis houden, dit is namelijk veel goedkoper dan het afhuren van een locatie.  

Lees meer
Decidee Uitvaart Alphen aan den Rijn Decidee