Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Uitvaart regelen
in Amsterdam

Kies een type crematie of begrafenis


Kies een type crematie of begrafenis (Sober, Basis, Traditioneel of Uitgebreid) passend bij uw wensen en budget als uitgangspunt. Standaard worden prijzen weergegeven voor type uitvaart ‘Crematie Sober’ in Amsterdam.

Alle uitvaartverzorgers in regio Amsterdam beschikbaar via Decidee

Funeral Quest
DeBies Uitvaartzorg
Laatste Wens Uitvaartverzorging
Art of Goodbye Amsterdam
Maestro-Uitvaarders
Uitvaartverzorging Myosotis Amsterdam
Infini Uitvaartverzorging
Uitvaartverzorging Mea Vota
Susanne bij Afscheid

Vergelijk uitvaartverzorgers in Amsterdam

Decidee is het online platform voor het kiezen van een passende uitvaartverzorger. We geven inzicht in alle Amsterdamse uitvaartverzorgers, de diensten die zij leveren en de prijzen die zij hanteren. U kunt daarbij zelf kiezen of u de kosten van een crematie of een begrafenis in Amsterdam te zien. Zo stellen we iedereen in staat op een eenvoudige manier een goed geïnformeerde keuze te maken.

Er zijn tientallen uitvaartverzorgers actief in Amsterdam en in de randgemeenten Zaanstad, Haarlemmermeer, Amstelveen en Diemen. Er zijn grote verschillen tussen uitvaartverzorgers, zowel in prijs als in aangeboden diensten en de kwaliteit daarvan, dus vergelijken voor een uitvaart loont!

Decidee stelt u in staat om meerdere Amsterdamse uitvaartverzorgers met elkaar te vergelijken zonder dat u hoeft te wachten op offertes voor een crematie of begrafenis. U kunt rechtstreeks contact opnemen met uw gekozen uitvaartverzorger om uw uitvaartwensen te bespreken.

Vergelijk alle uitvaartverzorgers bij u in de buurt