Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Geverifieerde beoordelingen op Decidee

Beoordelingen toevoegen?

Profielen met beoordelingen krijgen meer bezoekers, vallen meer op in de vergelijking en dragen bij aan het maken van een weloverwogen keuze. Voeg uw beoordelingen toe via onderstaande knop:

Plaats beoordeling

Ervaringen van anderen zijn in veel gevallen doorslaggevend in de keuze voor een uitvaartverzorger. Decidee staat dan ook in voor de betrouwbaarheid van alle beoordelingen die op de profielen van uitvaartverzorgers zichtbaar zijn. Het verifiëren van beoordelingen vereist een aanzienlijke investering in automatische en handmatige controles, maar alleen zo kunnen vergelijkers op Decidee er echt op vertrouwen dat de getoonde beoordelingen authentiek zijn.

Voorwaarden voor het plaatsen van een beoordeling

  • Eén beoordeling per uitvaart.
  • Decidee accepteert alleen volledig ingevulde, verifieerbare beoordelingen die betrekking hebben op uitvaarten die ná 1 januari 2019 hebben plaatsgevonden.
  • Ook uitvaarten die niet via Decidee geboekt zijn mogen beoordeeld worden.
  • De opdrachtgever van de uitvaart dient zelf de beoordeling in op Decidee of geeft hiervoor expliciet toestemming.
  • Met het indienen van de beoordeling stemt de beoordelaar in met plaatsing op het profiel van de betreffende uitvaartverzorger, verwerking van gedeelde persoonsgegevens en gebruik in marketing- en communicatie-uitingen. Ook stemt de beoordelaar ermee in dat Decidee contact mag opnemen ter verificatie.
  • Decidee behoudt zich het recht voor om beoordelingen die niet aan de voorwaarden voldoen niet te publiceren.

Veelgestelde vragen over beoordelingen

Hoe worden beoordelingen geverifieerd?
Bij het delen van de beoordeling vragen wij om aanvullende gegevens. Deze informatie wordt niet getoond bij de beoordeling, maar dient uitsluitend om verificatie mogelijk te maken. Met het vragen van deze gegevens wordt het insturen van nepbeoordelingen ontmoedigd. Ingezonden beoordelingen kunnen op basis van deze gegevens geverifieerd worden bij zowel de uitvaartverzorger als de beoordelaar. Hiervoor gebruiken we een combinatie van verificatiesoftware en handmatige controles.

Hoe wordt de beoordelingsscore berekend?
De beoordelingsscore is gebaseerd op een gemiddelde van alle geplaatste beoordelingen. Voor een meer visuele weergave wordt het cijfer omgezet naar een aantal sterren. Vijf sterren staat voor een gemiddelde score van 9,5 of hoger, vier sterren voor 7,5 of hoger en drie sterren voor 5,5 of hoger. De gemiddelde score van de beoordelingen (in de vorm van een aantal sterren) en het totaal aantal beoordelingen zijn onder andere zichtbaar op overzichtspagina’s en op profielen van uitvaartverzorgers.

Hoe werkt de sortering ‘best beoordeeld’?
Op de vergelijkingspagina is het ook mogelijk om te sorteren op ‘best beoordeeld’. Het overzicht wordt daarmee gesorteerd van hoogste gemiddelde score naar laagste gemiddelde score.

Waar worden de beoordelingen getoond?
Alle geverifieerde beoordelingen worden getoond op het profiel van de uitvaartverzorger. De meest recente twintig beoordelingen zijn standaard zichtbaar. Overige beoordelingen worden getoond na het klikken op ‘Toon meer beoordelingen’. Van elke beoordeling worden score, tekst, naam en datum weergegeven. De datum is de datum van de uitvaart.

Waar kunnen beoordelingen worden ingediend?
Via het beoordelingsformulier op decidee.nl/beoordeling/ kan iedereen op uitnodiging van een uitvaartverzorger een beoordeling achterlaten.

Veelgestelde vragen (voor uitvaartverzorgers)

Waarom zou een opdrachtgever zijn of haar ervaring delen op Decidee?
Door hun ervaring te delen stelt de opdrachtgever ook anderen in staat om een weloverwogen keuze te maken. De ervaring leert dat de meeste mensen het heel fijn vinden om op die manier iets terug te kunnen doen voor de uitvaartverzorger, die hen in een moeilijke tijd zo goed heeft bijgestaan.

Mag ik als uitvaartverzorger ook zelf beoordelingen indienen die ik eerder heb verzameld?
Het zelf indienen van beoordelingen voor uw profiel is niet toegestaan. U kunt eerdere opdrachtgevers wel vragen om hun ervaring alsnog ook via Decidee te delen. We vinden het heel belangrijk dat opdrachtgevers zelf hun beoordeling indienen via het beoordelingsformulier. Daarmee geven zij namelijk ook toestemming voor het weergeven van hun naam en beoordeling op Decidee en het verwerken van persoonsgegevens in het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Op welke manier dragen beoordelingen bij aan het maken van een weloverwogen keuze?
Uit gesprekken met vergelijkers en het gedrag van bezoekers op de website blijkt dat beoordelingen een belangrijke en vaak zelfs doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een uitvaartverzorger. Door ervaringen van anderen te lezen ontstaat een beeld van aspecten van dienstverlening die in het bijzonder als positief worden benoemd. Afhankelijk van welke aspecten iemand zelf belangrijk vindt kan zo een weloverwogen keuze gemaakt worden of de betreffende uitvaartverzorger een goede match is voor de familie.

Vergelijk alle uitvaartverzorgers bij u in de buurt

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.