Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Opening ADO strooiveld
op Begraafplaats
Nieuw Eykenduynen

Donderdag 29 augustus 2019

ADO Den Haag en Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen hebben op woensdag 28 augustus een officieel ADO Den Haag-strooiveld geopend. Het strooiveld is voorzien van stadionstoeltjes en een speciaal ontworpen kunstwerk met de afbeelding van clubmascotte Storky. Het kunstwerk werd gisteren onthuld door clubicoon Lex Schoenmaker.

Echt persoonlijk afscheid

Het speciaal ingerichte strooiveld op begraafplaats Nieuw Eykenduynen maakt het voor ADO Den Haag-fans en hun nabestaanden mogelijk om op een écht persoonlijk manier afscheid te nemen. Nabestaanden kunnen hier de as van hun overleden dierbare verstrooien en hun dierbare herdenken in een omgeving die het vertrouwde ADO Den Haag-gevoel uitstraalt.

Meer dan een club

Voor veel fans is ADO Den Haag niet alleen een voetbalclub, maar een deel van hun leven. De gedeelde passie en liefde voor de club zijn het kloppende hart voor de beleving van het voetbal. Het ADO Den Haag-strooiveld op het terrein van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen is een eerbetoon aan overleden supporters, die voor altijd in een geel-groen hart worden gesloten.

Vergelijk alle uitvaartverzorgers bij u in de buurt

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.