Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Dossier nalatenschap

Mede mogelijk gemaakt door Akto: uw erfcoach en meer

Vaststellen van het nalatenschap

Na de uitvaart zijn er verschillende zaken die afgehandeld moeten worden. Één van de zaken is het vaststellen van het nalatenschap. Tijdens het vaststellen van het nalatenschap zijn er verschillende onderdelen waar je rekening mee moet houden. Er kunnen vragen ontstaan als je niet op de hoogte bent met welke onderdelen je rekening moet houden. Dit zijn vragen zoals: wie zijn de erfgenamen, waar is het testament opgesteld, hoe bepaal ik mijn waarde inboedel etc.?

In samenwerking met Akto heeft Decidee een dossier nalatenschap opgesteld. Hier beantwoord Akto verschillende vragen over het vaststellen van het nalatenschap en andere financiële vraagstukken. Met de tijd voegen wij nieuwe vraagstukken toe aan het dossier zodat er geen onzekerheden meer zijn over het nalatenschap.

Wie is Akto?

Akto begeleidt bij de afwikkeling van nalatenschappen (executeur of terzijde staan executeur)  en helpt u daarnaast bij de vele financiële en/of juridische vragen die opkomen bij het ouder worden tijdens leven en na het overlijden. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Nico van Scheijndel of Nicole Goud van Akto, via het telefoonnummer 010-3130823 of bezoek de website: akto.nu

Meer informatie lezen omtrent de laatste fase? Doe kennis op in onze kennisbank. 

Ga naar kennisbank

Opzoek naar uitvaartinspiratie? Lees onze blogs en laat je inspireren.

Ga naar blogoverzicht

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.