Vind een uitvaartverzorger die bij u past en krijg €100* korting!

*Speciaal aanbod voor leden van ANBO. Nog geen lid? Klik hier!

Decidee vindt dat u als ANBO lid de beste deal verdient

27.467

mensen vergeleken
afgelopen maand

€2.000

gemiddelde besparing
door te vergelijken

1.356

Geverifieerde reviews van
mensen die je voorgingen

9.6

onze gemiddelde
klantbeoordeling

Hoe werkt het ANBO ledenvoordeel?

1. Zoek een uitvaartverzorger

Gebruik de zoekbalk hierboven en vind een uitvaartverzorger bij u in de buurt, passend bij uw wensen en budget

2. Liever persoonlijk advies?

Wij begeleiden u graag bij het maken van een keuze of bij het inplannen van een voorbespreking. Bel 0348–724294

3. Ontvang korting op uw uitvaart

Neem contact op met de uitvaartverzorger van uw wens onder vermelding van uw ANBO-lidnummer en de korting wordt verrekend op uw eindfactuur.

Decidee en ANBO, samen sterk

Decidee is hét online kanaal voor het kiezen van een passende uitvaartverzorger. We geven inzicht in lokale uitvaartverzorgers, de diensten die zij leveren en de prijzen die zij hanteren. Zo stellen we iedereen in staat op een eenvoudige manier een goed geïnformeerde keuze te maken.

ANBO is de meest invloedrijke belangenorganisatie voor ouderen in Nederland. Exclusief voor ANBO leden geeft Decidee een korting van €100 euro op een uitvaart geregeld via ons platform. Daarnaast kunt u via Decidee altijd een gratis en vrijblijvende voorbespreking inplannen bij de uitvaartverzorger van uw keuze. Nog geen lid van ANBO? Klik dan hier:

Baseer je keuze op basis van meer dan 1200 geverifieerde reviews

Dankzij Decidee heb ik het aankomend overlijden van mijn vrouw vooraf goed kunnen regelen. De duidelijke en eenvoudige hulp en het advies dat ik kreeg van de uitvaartexperts hebben ons erg veel houvast gegeven.

★★★★★ Henk – (77) – Hendrik Ido Ambacht

Meer weten over ons? Lees hieronder verder

Wat is het voordeel van het regelen van een uitvaart via Decidee?

Wanneer je op zoek bent naar een uitvaartverzorger loont het om dit via de website van Decidee te doen. Op basis van je persoonlijke wensen tonen wij de uitvaartondernemers bij jou in de buurt die aan deze wensen kunnen voldoen. Zo bent je niet onnodig veel tijd kwijt aan het vergelijken van talloze ondernemers. Daarnaast krijg je ook direct inzicht in de kosten van een uitvaart zonder te hoeven wachten op offertes.

Is Decidee zelf ook uitvaartverzorger?

Nee. Decidee verzorgt zelf geen uitvaarten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er al genoeg geweldige uitvaartverzorgers actief zijn in Nederland. Om je in staat te stellen om een passende uitvaartverzorger te vinden brengen wij al deze ondernemers voor jou in kaart. Zo kunt je gemakkelijk ondernemers vergelijken bij jou in de buurt.

Hoe regel ik een uitvaart via Decidee?

Via Decidee regel je gemakkelijk een uitvaart op een van de volgende drie manieren:

  1. Direct, door te bellen met de uitvaartverzorger van je keuze via het getoonde telefoonnummer
  2. Via een terugbelverzoek, in dit geval word je zo spoedig mogelijk teruggebeld door de uitvaartverzorger van je keuze
  3. Met behulp van onze uitvaartexperts, wij staan dag en nacht voor je klaar voor al je vragen en om je te begeleiden in je keuze

Ik heb een uitvaartverzekering. Moet ik mijn uitvaart dan ook via de verzekeringsmaatschappij regelen?

Nee. Je keuze voor een uitvaartverzorger is volledig vrij. Dit is een van de grootste misvattingen bij het regelen van een uitvaart. Het is absoluut niet zo dat je een uitvaart moet regelen via je verzekeringsmaatschappij. Uiteraard is het wel mogelijk om je uitvaart via dezelfde maatschappij te regelen maar dit is zeker niet altijd handig en pakt ook niet altijd voordeliger uit. Je kan een uitvaart regelen bij elke uitvaartverzorger die bij Decidee is aangesloten.

Kost het mij iets om gebruik te maken van Decidee?

Nee. Zowel het vergelijken als het aanvragen van offertes kost je helemaal niets. Ook het telefonisch advies van onze uitvaartexperts is geheel vrijblijvend en gratis. Decidee heeft als missie om de uitvaartmarkt transparant en gratis toegankelijk te maken voor iedereen.

Decidee is onder andere bekend van:

Vind alle uitvaartlocaties bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een begraafplaats of crematorium bij jouw in de buurt?
Zoek hier in de grootste database van uitvaartlocaties van Nederland.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.