Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Alles over de dood

Alle informatie op een rij voor op het juiste moment

Een komend overlijden

Vind stap voor stap informatie over wat je kunt doen bij een komend overlijden.

Lees meer

Een uitvaart regelen

Informatie over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart

Lees meer

Rouw en rouwverwerking

Vind praktische hulp en krijg advies voor rouw en rouwverwerking

Inspiratieve blogs

Laat jezelf inspireren en ontdek jouw mogelijkheden

Lees meer

Goed voorbereid zijn op de fase na de uitvaart

Na de uitvaart zijn er enkele zaken die afgehandeld moeten worden. Het is vaak onduidelijk waar je precies moet beginnen, en het lijkt erop dat er veel bij komt kijken. In dit overzicht vind je de 9 stappen die doorlopen kunnen worden in de periode na de uitvaart. Iedere stap is voorzien van uitgebreide en duidelijke informatie die je kan helpen tijdens deze periode van afhandeling, rouw en rouwverwerking.

Waarom heeft Decidee deze stappen in kaart gebracht?

Decidee heeft voor jou alle stappen rondom de afhandeling van de uitvaart, rouw en rouwverwerking in kaart gebracht. Wij hebben ons huiswerk gedaan en hebben voor jou een stappenplan gemaakt met alle stappen die doorlopen kunnen worden in de fase na de uitvaart. In totaal hebben wij 9 stappen in kaart gebracht en aangevuld met informatie en tips zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waarom heeft Decidee deze stappen voor jou in kaart gebracht? Decidee vindt dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid. Graag willen wij jou dan ook helpen om deze moeilijke tijd iets makkelijker te maken zodat je tijdens de rouwverwerking jouw rust kunt bewaren. Door middel van deze 9 stappen willen wij jou zo goed mogelijk voorbereiden op afhandeling na de uitvaart zodat je in alle rust afscheid kunt nemen van jouw dierbare.

Vind de uitvaartverzorger die bij u past

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.