Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Alles over de dood

Alle informatie op een rij voor op het juiste moment

Een komend overlijden

Vind stap voor stap informatie over wat je kunt doen bij een komend overlijden.

Een uitvaart regelen

Informatie over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart

Lees meer

Rouw en rouwverwerking

Vind praktische hulp en krijg advies voor rouw en rouwverwerking

Lees meer

Inspiratieve blogs

Laat jezelf inspireren en ontdek jouw mogelijkheden

Lees meer

Informatie voor elke stap

Stap 1: Oriënteren op overlijden

Voorbespreken van de uitvaart

Uw eigen uitvaart vooraf regelen en al uw persoonlijke wensen vastleggen zijn waarschijnlijk geen onderwerpen waar u dagelijks aan denkt. Denken aan welke uitvaartmuziek u wilt laten klinken, de bloemen, de kaarten en bedenken wie er allemaal afscheid van u komt nemen? Weet u al op welke locatie u wilt worden begraven of gecremeerd? En hoe zit het met de uitvaartverzekering? Is dat wel nodig? Het is verstandig om vooraf bepaalde zaken rondom uw overlijden en afscheid geregeld te hebben. Deze zaken kunt u met een uitvaartverzorger voorbespreken.

Vooraf keuzes maken

Vooraf keuzes maken over uw uitvaart ontzorgt uw nabestaanden. Het is nooit te vroeg om dit eens vrijblijvend te bespreken. Dat kan met direct met een uitvaartverzorger, maar u kunt ook terecht bij de uitvaartexperts van Decidee. Wij begeleiden u graag bij het vinden van een passende uitvaartverzorger en het voorbespreken en vastleggen van uw wensen. U kunt ons te allen tijde contacteren. Dat kan telefonisch door te bellen naar 085-1304822, of per e-mail door te mailen naar contact@decidee.nl.

Vind de uitvaartverzorger die bij u past

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.