Compleet en actueel overzicht
Gegarandeerd de beste prijs
Geverifieerde beoordelingen
Gratis advies van onze uitvaartexperts

Alles over de dood

Alle informatie op een rij voor op het juiste moment

Een komend overlijden

Vind stap voor stap informatie over wat je kunt doen bij een komend overlijden.

Een uitvaart regelen

Informatie over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart

Lees meer

Rouw en rouwverwerking

Vind praktische hulp en krijg advies voor rouw en rouwverwerking

Lees meer

Inspiratieve blogs

Laat jezelf inspireren en ontdek jouw mogelijkheden

Lees meer

Informatie voor elke stap

Stap 1: Oriënteren op overlijden

Goed voorbereid zijn op een komend overlijden

Bij het voorbereiden op een komend overlijden kunnen er enkele zaken vooraf worden geregeld. Het is vaak onduidelijk waar je precies moet beginnen, en het lijkt erop dat er veel bij komt kijken. In dit overzicht vind je de 9 stappen die doorlopen kunnen worden tijdens het regelen van een komend overlijden. Iedere stap is voorzien van uitgebreide en duidelijke informatie die je kan helpen om vooraf alles goed te regelen voor je nabestaanden.

Waarom heeft Decidee deze stappen in kaart gebracht?

Decidee heeft voor jou alle stappen rondom een komend overlijden in kaart gebracht. Wij hebben ons huiswerk gedaan en hebben voor jou een stappenplan opgesteld met daarin alle stappen die doorlopen kunnen worden tijdens het voorbereiden op een komend overlijden. In totaal hebben wij 9 stappen in kaart gebracht en aangevuld met informatie en tips zodat je precies weet waar je aan toe bent tijdens het voorbereiden op een komend overlijden.

Waarom heeft Decidee deze stappen voor jou in kaart gebracht? Decidee vindt dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid. Graag willen wij jou dan ook helpen om deze moeilijke tijd iets makkelijker te maken zodat je weloverwogen keuzes kunt maken rondom het organiseren van de uitvaart. Door middel van deze 9 stappen willen wij jou zo goed mogelijk voorbereiden op het komend overlijden.

Vind de uitvaartverzorger die bij u past

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u persoonlijk afgestemde uitingen te tonen. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.